Skip to content

Over mij

Ik ben Margreet Poelman en ik werk inmiddels zo’n dertig jaar met mensen in verschillende settingen. De laatste 15 jaar heb ik een eigen praktijk. Ik heb meerdere opleidingen gedaan, met voor mij als persoonlijk doel om steeds beter de problematiek die ik tegenkom op een zinvolle manier te kunnen begeleiden.

De laatste drie jaar heb ik de opleiding tot Adem- en Ontspanningstherapie gevolgd volgens de methode van Dixhoorn. Daarvoor de drie jarige opleiding tot Psychomotorisch Kindertherapeut.

Ik raak steeds meer gefascineerd door hoe lichaam en geest een zijn en hoe lichaamswerk inwerkt op het geheel. Waar ik aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen goed onderlegd ben in de verschillende stromingen binnen de psychologie, hun toepassingen en veel gesprekstechnieken, verstilt het nu meer in mijn werk. Naast deze beroepsopleidingen heb ik veel verdiepingscursussen gedaan. Zie daarvoor mijn CV.

Het is mijn passie om me steeds te blijven verdiepen in verschillende begeleidings- en behandelingsmethoden. Het is mijn passie om mensen weer opnieuw te verbinden met zichzelf. Ik gun ieder mens dat je het leven zo kunt vormgeven dat het klopt met wie je bent en dat je met de uitdagingen van het leven kan omgaan. Bewegen op de golven van leven.

Ik ben moeder van twee volwassen kinderen. Ik mediteer, doe aan yoga sinds mijn twintigste en laat me inspireren door de oosterse filosofie.